Een pizzaoven voor buiten is een geweldige aanvulling voor uw tuin, maar het is ook een flinke investering. Wat kost een pizzaoven is daarom een hele logische vraag. De prijzen van pizzaovens lopen uiteen. Dit komt doordat er een groot verschil zit in kwaliteit, maar ook in de uitvoering van de pizzaoven. Wij leggen u graag uit hoeveel een pizzaoven kost, waar u op moet letten als u er een aanschaft en wat de beste pizzaoven voor buiten is.

Wat kost een pizzaoven?

Een pizzaoven van Clementi is te koop vanaf € 890,-. Het gaat dan om het model Clementi Clementino (hout). Dit tafelmodel pizzaoven is geschikt voor onder andere pizza en brood en kunt u kwijt in uw tuin, op de veranda of het terras. Voor dit bedrag krijgt u niet alleen de pizzaoven, maar ook het afsluitbare rookkanaal, de inbouwthermometer, een vuurscherm, RVS deur en vier pootjes waarop u de pizzaoven kunt plaatsen. De Clementi Clementino die zowel op gas als op hout brandt, kost € 1090.

Wanneer u voor een groter model gaat, kost een pizzaoven iets meer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Clementi Mondo. Deze pizzaoven is beschikbaar is 3 maten, brandt op zowel hout als gas en kan in verschillende kleuren geleverd worden. Daarnaast zijn er diverse onderstellen beschikbaar, waardoor u echt een de pizzaoven kunst stylen zodat hij bij u past. Ook zit in de Mondo het bekende en beroemde luchtcirculatiesysteem van Clementi, wat hem uniek in zijn soort maakt. Deze pizzaoven kost € 1590,- voor de Clementi Mondo 60, met oplopende bedragen tot € 3125,- voor de Clementi Mondo 100.

Wat een pizzaoven kost is dus helemaal afhankelijk van wat u wenst en waar u naar op zoek bent. Alle pizzaovens van Clementi zijn van ontzettend goede kwaliteit en worden gemaakt van de beste materialen.

Wat is de beste pizzaoven voor buiten?

De beste pizzaoven voor buiten is in onze ogen een Clementi pizzaoven. Iedere pizzaoven wordt met heel veel zorg en oog voor detail ontworpen en geproduceerd. Het hoogwaardige materiaal, in combinatie met de vakkundige afwerking en de goede isolatie zorgen ervoor dat de ovens van uitzonderlijke klasse zijn. Iedere pizzaoven kan buiten worden geplaatst en daarnaast kunnen een aantal modellen van Clementi ook binnen worden gebruikt, zodat ze ook in te zetten zijn in bijvoorbeeld de keuken van een restaurant.

Wilt u passend advies voor de beste pizzaoven voor buiten of wat een pizzaoven kost die helemaal aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op of bezoek de ruime showlooods in Baarn.