De professionele Pizzaoven van Clementi

De professionele pizzaoven op hout gestookt van zeer grote kwaliteit voor bij u in het restaurant.

De houtoven heeft een geweldige luchtcirculatie en is uiterst goed geïsoleerd.
De oven is samengesteld uit materialen die geschikt zijn voor het continu branden van de houtoven in de horeca.

Professionele Pizzaoven

Zeer professionele op hout gestookte pizzaoven. Ontwikkeld na zo’n 45 jaar ervaring!
Vader (Clementino) en zoon (Diego) Clementi.

  • Volledig geïsoleerd
  • Duurzame materialen
  • Goede luchtcirculatie
  • Voor professioneel gebruik
  • Koepel en achterwand is voorzien van een isolatiemateriaal
  • Onder het bakgedeelte (chamotte stenen 5 cm) liggen keramische platen van isolerende vezels (3 + 8 cm)
  • Afsluitbaar rookkanaal
  • Wand inbouwthermometer
  • Glazen deur
  • Vuurscherm
  • Lasertermperatuurmeter
  • Kleur koepel oven: Zwart / Antraciet (andere kleur op aanvraag)
Clementi Professionale

Clementi Professionale is er in één maat:

Buitenmaatdiep 150 cm
breed 200,8 cm
hoog 99 cm
Binnenmaatdiep 100 cm
breed 140 cm
Deurbreed 73,5 cm
hoog 24 cm
Gewichtca. 800 kg.

Meer informatie: bekijk onze contactpagina óf bekijk de website van onze leverancier de ‘Pizzaovenloods‘.