Pizzaoven Clementi Professionale

De houtoven van zeer grote kwaliteit voor in het restaurant.

De houtoven heeft een geweldige luchtcirculatie en is uiterst goed geïsoleerd. De oven is samengesteld uit materialen die geschikt zijn voor het continu branden van de houtoven in de horeca.

  • Volledig geïsoleerd
  • Duurzame materialen
  • Goede luchtcirculatie
  • Voor professioneel gebruik
  • Koepel en achterwand is voorzien van een isolatiemateriaal
  • Onder het bakgedeelte (chamotte stenen 5 cm) liggen keramische platen van isolerende vezels (3 + 8 cm)
  • Afsluitbaar rookkanaal
  • Wand inbouwthermometer
  • Glazen deur
  • Vuurscherm
  • Kleur koepel oven: Zwart / Antraciet (andere kleur op aanvraag)
  • Lasertemperatuurmeter

Clementi Professionale is er in één maat:

Buitenmaatdiep 150 cm
breed 200,8 cm
hoog 99 cm
Binnenmaatdiep 100 cm
breed 140 cm
Deurbreed 73,5 cm
hoog 24 cm
Gewichtca. 800 kg.
Opstooktijd pizza 1,5 uur