Pizzaoven kopen? Kies voor Clementi!

Pizzaoven kopen

Wilt u een echte, authentieke pizzaoven kopen? Dan raden wij u een pizzaoven van Clementi aan! Dit ervaren en gespecialiseerde bedrijf uit Italië biedt een breed scala aan exclusieve modellen pizzaovens aan. Deze zijn niet alleen buiten te gebruiken, maar kunnen ook in een restaurant of uw keuken worden geplaatst. Wanneer u een Clementi pizzaoven koopt, profiteert u van een aantal fantastische voordelen die andere pizzaovens of houtovens niet hebben.

Waar moet u op letten?

Er zijn een aantal dingen waar u op moet letten als u een pizzaoven wil kopen. Het is natuurlijk de bedoeling dat u voor langere tijd ontzettend veel plezier heeft van uw nieuwe aanwinst en daarom is het belangrijk dat u vooraf op een aantal zaken let.

Zo is het goed om vooraf te bedenken waar de pizzaoven komt te staan. Heeft u ruimte voor een groter exemplaar of komt een kleiner maatje juist wel goed uit? Een aantal modellen van de Clementi pizzaovens zijn er in meerdere maten, waardoor u binnen een specifiek model ook meerdere keuzes heeft.

Daarnaast is het handig om vooraf na te denken over waar u de pizzaoven op wil plaatsen. Wellicht heeft u zelf een mooi onderstel in gedachten, bijvoorbeeld een goede fundering die u speciaal voor de pizzaoven laat bouwen. Als dat niet het geval is, kunnen wij ook met u meedenken over het onderstel dat het beste past bij de pizzaoven die u wil kopen.

Ook niet onbelangrijk: van welke brandstof wilt u gebruik maken? De Clementi Mondo, Clementi Gold en Clementino zijn bijvoorbeeld met zowel gas als hout te gebruiken, terwijl de Clemy en Professionale juist alleen geschikt zijn voor hout. Nieuw is de Crosti, deze is elektrisch.

Clementi pizzaoven kopen

Een Clementi pizzaoven kopen is een aanschaf met een duurzaam karakter. Niet alleen vanwege het product, maar ook door het bedrijf Clementi zelf. Zij denken en werken voor een schone toekomst, met uitsluitend gecertificeerde en niet-giftige grondstoffen zoals plaatmetalen, staal en vuurvaste materialen, die uw gezondheid niet in gevaar brengen.

Daarnaast wordt ook het gebruikte isolatiematerialen gescreend. Restafval van het productieproces wordt opgeslagen in brandwerende verzegelde containers en de verwijdering ervan wordt alleen uitgevoerd door gecertificeerde en erkende afvalverwerkingsbedrijven. Hierdoor probeert Clementi het effect op de natuur zo klein mogelijk te houden. Een Clementi pizzaoven kopen is op dat gebied dus een erg verstandige beslissing.

Wij zijn het officiële aanspreekpunt van Clementi pizzaoven in Nederland en België. Al jarenlang verkopen wij de pizzaovens van dit prachtige, authentieke, Italiaanse familiebedrijf en wij kunnen u dan ook alles vertellen over de modellen. Wij voorzien u graag van tips, denken met u mee welke pizzaoven het beste bij u wensen past en kunnen u ook adviseren over het gebruik ervan.

Wilt u een pizzaoven kopen, maar deze vooraf eerst bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit in de showroom van Robuust Wonen, de distributeur van Clementi in Nederland en België.