Blog2020-01-17T10:44:01+00:00

Wat kost een pizzaoven?

Een pizzaoven voor buiten is een geweldige aanvulling voor uw tuin, maar het is ook een flinke investering. Wat kost een pizzaoven is daarom een hele logische vraag. De prijzen van pizzaovens lopen uiteen. Dit komt doordat er een groot verschil zit in kwaliteit, maar ook in de uitvoering van de pizzaoven. Wij leggen u graag uit hoeveel een pizzaoven [...]

By |juni 24th, 2022|Categorieën: Blog|0 Reacties

Robuust Wonen op bezoek bij Clementi

Robuust Wonen op bezoek bij Clementi. Clementi heeft vorig jaar een nieuwe fabriek in Fabriano, Italië geopend. Robuust Wonen was daar te gast, samen met leveranciers uit Engeland, Duitsland en Israël. Hieronder kunt u het verslag van Robuust Wonen lezen: Bezoek in de nieuwe fabriek van Clementi in Fabriano Eind september 2019 waren we opnieuw een weekend te gast bij [...]

By |januari 16th, 2020|Categorieën: Blog|0 Reacties

PIZZA RECEPTEN

Pizza recepten In deze blog willen wij u graag een paar pizza recepten meegeven. Er zijn veel verschillende manieren, hier alvast een paar: Traditionele Napolitaanse deeg voor pizzabodem Dit heeft u nodig: 1 liter water, 50 á 55 gram fijn zeezout, 3 gram (bier)gist of iets meer gedroogd gist en 1 theelepel suiker. Bloem 1.7 á 1.8 kg. bloem (type ’00’). Het [...]

By |juli 31st, 2012|Categorieën: Recepten|0 Reacties

FOCACCIA

Focaccia Behandel de pizzaoven voor het maken van Focaccia net als bij het bakken van pizza’s. Maak van hetzelfde deeg als van de pizza een dunne bodem. Smeer deze in met knoflookolie (olijfolie met geperste knoflook), een beetje zeezout en eventueel wat kruiden en geraspte kaas toevoegen. Een paar blaadjes basilicum toevoegen en leg deze in de pizzaoven. De bodem [...]

By |juli 31st, 2012|Categorieën: Recepten|0 Reacties

KIP TANDOORI MET NAANBROOD EN COURGETTE CURRY

Recept Houtoven Wat hebben we nodig voor dit heerlijke recept voor in uw houtoven: Kip, suiker, gist, bloem, zout, peper, boter, griekse yoghurt, tandoori kruiden, courgettes, chilipoeder, gemalen komijn, gemalen koriander, kurkuma en tomaten. Voorbereidingen: Stook de steenoven gedurende twee uur op met een matig vuur. Marineer de stukken kip een halve dag in een mengsel van tandoori kruiden met [...]

By |juli 31st, 2012|Categorieën: Recepten|0 Reacties
Ga naar de bovenkant